Esküvői fotózás

 

Esküvői fotózásAz esküvő mindenki számára egy fontos, szeretetteljes esemény, amelyre legtöbben szeretnének visszaemlékezni, hogy újból átélhessék, az akkori időt, az akkori érzéseket. Éppen ezért igen fontos, hogy ennek a felejthetetlen eseménynek a pillanatait, cselekményeit hogy tudjuk visszaidézni a képek illetve a filmek alapján. Az esemény minden emlékezetes pillanata, cselekménye úgy legyen rögzítve, ahogy az akkor érezted. Nem vagyunk egyformák. Vannak, akik szeretik a múltat és a jelent szebbé varázsolni, művészi formában megragadni. Vannak, akik a puszta realitás jelentős és érdekes pillanatait szeretnék rögzíttetni. Ezen kívül még sok olyan dolog van, ami miatt nem mindegy, hogy ki, mit, és milyen minőségben rögzít. Mind ezekért fontos a megfelelő esküvői fényképész, fotós, filmes kiválasztása. Kellő időt kell hagyni magadnak arra, hogy megtaláljad a számodra legmegfelelőbb esküvői fotóst, filmest, akivel olyan személyes kontaktust tudsz kialakítani, hogy Ő kellő mértékben érzékelje a számodra elsődlegesen fontos érzésvilágot, annak megragadását. Érdemes minél több információt begyűjteni a fotós, filmes megbízhatóságáról, munkáiról, személyéről.

Esküvői fotózás

A fentiekben leírtak munkánk alapfeltételeit képezik, ezért igen fontos a gondos előkészítő munka: a megfelelő személyes kontaktus kialakítása, a fiatal pár igényeinek, preferált stílus irányzataiknak felmérése, a megállapodást követő folyamatos, részletekben történő egyeztetés, esetleg előzetes helyszín felmérés. Az elvárások megfelelő teljesítése érdekében mi minden esküvőt ketten fotózunk, hogy egyetlen olyan pillanat se vesszen el, ami a fiatal pár számára fontos lehet. Igény szerint készítünk képeket, filmet az esküvő teljes egészéről (felkészülésről, eljegyzésről, lány-, és legénybúcsúról, örömanya rendezvényről, eljegyzésről), vagy csak a szertartásokról, kérésnek megfelelően hagyományos, kreatív, vagy absztrakt stílusban, stúdióban vagy/és szabadtéren. Igény esetén stúdió technikai berendezések kitelepítésével, belföldön és külföldön egyaránt.

Minden képet, és filmet utómunkálatok elvégzése után, kettő példányban, DVD-en adunk át, igény esetén fotókönyvet, és papír képeket készítünk.

Nézze meg esküvői fotógalériánkat, vagy lépjen velünk kapcsolatba!

 

Árlista Galéria Kapcsolat

KADOSA és Társa FOTÓ

Copycat

Örülünk, ha tetszettek az oldalunkon található képek! Arra azonban szeretnénk megkérni, hogy semmilyen módon ne tölts le innen képeket, mivel azok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásukhoz az engedélyünk szükséges. További információt a 'Kapcsolat'- menüpontból küldött levélben tudsz tőlünk kérni. Köszönjük!