Kadosa Zoltán fotográfus

Ha bemegyek valahova vásárolni, a pénzemért a lehető legjobb minőséget, szolgáltatást szeretném megkapni. Nem érdekel, hogy az eladó, vagy a szolgáltató szakember éppen milyen gondokkal, problémákkal küzd. Az eddig eltelt évek alatt igyekeztem arra törekedni, hogy a tőlem megrendelt munkát a legjobb tudásom szerint végezzem el. Ahogyan én másoktól, úgy tőlem is ezt várták el. Ennek megvalósulására biztosíték az a sok éves, a fotós szakmában eltöltött munkatapasztalat, igazolására pedig az elégedett vállalatvezetők, ügyvezetők, marketingesek, megrendelők. De ugyancsak ezt támasztja alá a sok fiatal pár, kik az esküvői képeiket izgatottan lapozgatták át, s emlékezve közös életük egyik legfontosabb napjára, megelégedéssel mutogatták rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek, akiknek bátran, nyugodt szívvel ajánlottak is. Szintén sikernek könyveltem el azokat a boldog, csillogó szemeket, amiket hölgyek arcán láttam, mikor megkapták a róluk készült képeket, amikkel párjukat akarták meglepni, s maguk elé képzelték kedvesük büszke arcát, amit a felvételek váltottak ki. Azon kívánok a jövőben is dolgozni, hogy minél több emberből csaljam ki ezt az elismerő tekintetet.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 30 966 3680

 

Cosztya fotográfus

Már egész fiatal koromtól foglalkozom fotózással, a kezdeti fekete-fehér filmek és képek előhívásától, készítésétől a mai digitális kép alkotásig. Végzett fotográfusként sohasem hagytam abba a fotózást bármely területre is sodort az élet. A pillanat realitásának megörökítése mellett mindig is érdekelt a művészi képek készítése, a kreatív fotózás lehetőségei. Különböző korszakaim alatt, különböző intenzitással műveltem a fotózást mindaddig, amíg nem találkoztam Kadosa Zoltán barátommal, akivel az azonos etikai értékrendek, és a hasonló esztétikai hitvallások megerősítették bennem azt, hogy számomra a fotózás az igazi kiteljesülés.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 70 336 8080

 

Bodor Orsolya sminkes

Bodor Orsi sminkes vagyok, 2013-ban végeztem el az MFMI -ben a sminkes oktatást, Szabó Doris és Árvai Sára Kata által sajátítottam el a szakma fortélyait. Szeretek sminkelni, emberekkel foglalkozni. Fotózásokon, esküvőkön, divatbemutatókon, táncos fellépéseken, videóklip forgatásokon, televíziós szerepléseknél, szalagavatókon, tablófotózásokon ill. egyéb alkalmak kapcsán vállalom a sminkek elkészítését. Sok szeretettel várlak Téged is.

Facebook: Orsi Bodor Make Up

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 20 361 6634

 

Üzletpolitikánk főbb jellemzői

  • Minőségi képek készítése határidőre, és piacképes áron
  • megbízhatóság, korrektség
  • megbízóval kialakított személyre szóló kapcsolat kialakítás, egyéni igények, preferált stílusok, elvárt teljesítmények felmérése érdekében.
 

Vállalt fotózásaink

  • esküvői fotózás, minden esetben 2 fő fotós dolgozik az előkészülettől a lakodalomig, a műtermi felvételektől a szabadtéri kreatív fotózásig, a leány és legénybúcsútól az örömasszony ünnepségig, klasszikus beállításoktól az egyedi, sajátos stílusú beállításokig, hogy egyetlen meghitt vagy jelentős pillanat se maradjon ki
  • családi és társasági rendezvények fotózása belföldön és külföldön
  • reklám fotó készítés belföldön és külföldön
  • divat-, tárgy, web áruházi, és katalógus fotók készítése
  • egyéni portfolió készítés hivatali és magán célú felhasználásra
  • meglepetésfotó sorozat készítés kedvesednek, párodnak
  • művészi akt fotó készítés glamour fotózás

KADOSA és Társa FOTÓ

Copycat

Örülünk, ha tetszettek az oldalunkon található képek! Arra azonban szeretnénk megkérni, hogy semmilyen módon ne tölts le innen képeket, mivel azok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásukhoz az engedélyünk szükséges. További információt a 'Kapcsolat'- menüpontból küldött levélben tudsz tőlünk kérni. Köszönjük!